Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco ommodo consequat.

Monday to Friday: 9-20
Saturday to Sunday: closed

Image Alt

O nas

Zagotavljamo produktivno, ekonomično ter donosno upravljanje

ESN upravnik d.o.o. je podjetje v 100% zasebni lasti, registrirano za opravljanje dejavnosti upravljanja nepremičnin.

Nudimo upravljanje stanovanjskih stavb, garaž in poslovnih objektov z namenom, da ohranjamo njihovo vrednost in uporabnikom omogočimo varno uporabo.

S poslovanjem zagotavljamo produktivno, ekonomično ter donosno upravljanje nepremičnin po meri strank.

Posebno pozornost namenjamo zaposlovanju oziroma sodelovanju s preverjenimi, ustrezno kvalificiranimi in izkušenimi poslovnimi partnerji, ki pri izvajanju storitev spoštujejo dogovore, roke in izpolnjujejo naše visoke standarde po zagotavljanju kakovostno opravljenega dela.

Naše poslanstvo

100

Poštenost

100

Profesionalnost

100

Natančnost

Večstanovanjske stavbe in poslovne objekte v podjetju ESN upravnik d.o.o. upravljamo po pogodbi.

Z večletnimi izkušnjami smo na voljo na vsakem koraku vzdrževanja. Poskrbimo, da z energetsko varčnim načinom vzdrževanja stavb bivate in delate v prijetno in kvalitetno urejenem okolju.

Delamo, da uporabnikom storitev prihranimo čas in denar za vzdrževanje nepremičnin. Ponujamo širok nabor storitev, da za različne potrebe oziroma glede na zahtevnost upravljanja ponudimo prave rešitve za ohranjanje vrednosti vaše nepremičnine in učinkovito rabo.

S strankami vzpostavljamo partnerske odnose, ki temeljijo na zaupanju in sodelovanju. Zagotavljamo odzivnost, maksimalno prilagodljivost storitev ter skrbnost pri zakonitosti poslovanja. Med temeljne vrline prištevamo tudi upoštevanje veljavne zakonodaje in poslovno etiko.

Cenimo kvalitete kot so poštenost, profesionalnost, natančnost. Zavedamo se, da lahko odlično storitev ponudimo in dosežemo zadovoljstvo uporabnikov le, če celovito delamo na dobrih delovnih odnosih.

Želimo, da ste brez skrbi pri uporabi objektov

Vizija

Na trgu in med strankami si želimo (p)ostati upravnik z največ zaupanja, ki uresničuje potrebe in želje lastnikov nepremičnin in jim zanesljivo ter kvalitetno omogoča varno, učinkovito uporabo objektov ter jih razbremeni pri skrbi za ohranjanje vrednosti nepremičnine.

Pri uresničevanju svojih ciljev svojo prednost vidimo tudi v uporabi moderne informacijske tehnologije, ki nam omogoča točno, ekonomično in zanesljivo komuniciranje z vsemi uporabniki storitev in optimiziranje upravljalskih rešitev.

Želimo, da ste brez skrbi pri uporabi objektov, zato gradimo na vzajemnosti in dolgoročnem sodelovanju. Prisluhnemo vašim željam, potrebam, se jim prilagajamo in za vas sledimo novitetam na področju upravljanja, da izboljšamo vašo izkušnjo z upravnikom.

Naše storitve

Organizacija adaptacij
Nujna intervencijska vzdrževalna dela
Vodenje evidence lastnikov ter najemnikov
Pravna pomoč in svetovanje

Imate vprašanja?

Za dodatne informacije in pomoč smo vam vedno na voljo.